X | The Theme

In Artikelen, Bright Webdesign, WordPress by Annemarie

X | The Theme is een WordPress-thema dat ontwikkeld is door Themeco.

Kenmerken:

  1. Stacks: Het X-thema wordt geleverd met verschillende “Stacks” of ontwerpstijlen die speciaal zijn ontworpen voor verschillende doeleinden, zoals Integrity, Renew, Icon en Ethos. Elke stack heeft zijn eigen stijl en functies, wat je de mogelijkheid geeft om het uiterlijk van je website aan te passen aan je behoeften.
  2. Page Builder: X | The Theme wordt geleverd met de ingebouwde drag-and-drop page builder genaamd Cornerstone. Deze tool stelt gebruikers in staat om aangepaste lay-outs te maken zonder enige programmeerkennis. Hierdoor kun je pagina’s opbouwen met behulp van intuïtieve visuele elementen.
  3. Responsief ontwerp: Het X-thema is ontworpen met responsiviteit in gedachten, wat betekent dat je website er goed uitziet en goed functioneert op verschillende apparaten en schermformaten, zoals desktops, tablets en smartphones.
  4. Integraties: Het thema integreert met populaire WordPress-plugins zoals WooCommerce voor e-commercefunctionaliteit, bbPress voor forums, en meer.
  5. Aanpassingsmogelijkheden: Het X-thema biedt een groot aantal aanpassingsmogelijkheden, waaronder kleurenschema’s, lettertypen, headers, enz. Dit geeft je de vrijheid om je website volgens je eigen visie aan te passen.
  6. Demo-content: Het thema wordt geleverd met demo-content die je kunt importeren om snel te beginnen met het bouwen van je website. Dit kan handig zijn om een idee te krijgen van hoe de verschillende elementen werken en hoe je je site kunt configureren.

Demo: https://demo.theme.co/integrity-1/

Aanschaf kan via https://themeforest.net (thema’s en templates) – onderdeel van https://www.envato.com (marktplaats).